Transportdienst

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw transportbehoeften? Dan bent u bij Rovers transportdienst op het juiste adres! Of u nu op zoek bent naar internationaal vrachtvervoer, distributie binnen Nederland of logistieke oplossingen op maat: wij staan klaar om u te ondersteunen.

Waarom kiezen voor onze transportdienst?

Bij Rovers transport geloven we dat een efficiënte en betrouwbare transportdienst fundamenteel is voor het succes van elk bedrijf. Daarom heeft ons team zich toegewijd om hoogwaardige transportoplossingen aan te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van de klant. Met jarenlange ervaring in de transportsector is ons geen uitdaging te hoog gegrepen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Om deze kwalitatieve service te kunnen bieden, garanderen we maatwerk oplossingen en verzekerde ladingen. Of u nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar lokale distributieoplossingen, of een multinational die wereldwijd transport nodig heeft, wij beschikken over de middelen en expertise om aan uw behoeften te voldoen.

Maatwerk oplossingen

Onze transportdienst biedt een tal aan mogelijkheden aan: van een klein busje tot aan een bakwagen. De grootte is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid goederen die u wenst te vervoeren. We nemen de tijd om uw specifieke eisen te analyseren, denk hierbij aan het type goederen dat u vervoert, de bestemmingen, de benodigde doorlooptijden en eventuele andere bijzondere vereisten. Op basis hiervan kijken wij naar de beste oplossing voor u, zodat we al uw vracht veelal met één rit naar de nieuwe locatie kunnen vervoeren. Zo garanderen we u dat al uw goederen snel en efficiënt op de nieuwe locatie geleverd kunnen worden.

Verzekerde lading

Wij begrijpen dat uw goederen van onschatbare waarde zijn en dat uiterste bescherming onmisbaar is bij het transport. Daarom bieden we verzekerde lading als onderdeel van ons transportdienst. Ongeacht of het nu gaat om industriële apparatuur, elektronica, farmaceutische producten of andere waardevolle spullen, de verzekeringsoplossingen zullen worden afgestemd op uw specifieke behoeften. U kunt er zeker van zijn dat onze toegewijde chauffeurs en logistieke experts uw landing met de grootste zorg behandelen. Wij nemen daarnaast alle nodige veiligheidsmaatregelen om risico’s te minimaliseren.

Tarieven transportdienst Rovers

Bij Rovers Transport streven we voortdurend naar de meest kostenefficiënte manier om uw goederen op de gewenste bestemming te krijgen. Ons doel is dat u niet onnodig veel uitgeeft en dat uw goederen snel en veilig bij u worden afgeleverd. Om dit te bereiken, hebben we vaste prijsafspraken per kilometer en per uur. Wij staan 24/7 voor u klaar – ook op zondag – en wij vervoeren uw goederen verzekerd. Daarnaast beschikken we met onze transportdienst over een NIWO vergunning.

Meer over Rovers Transport

Naast ons uitgebreide transportnetwerk, staan wij u ook graag bij met onze aanvullende diensten. Denk hierbij aan particuliere koerierdiensten en spoeddiensten. Ongeacht of we u te hulp schieten met onze transportdienst, of andere dienst, klanttevredenheid blijft een van onze kernwaarden. Wij streven ernaar om waarde toe te voegen door betrouwbare transportoplossingen te bieden die uw groei en succes ondersteunen. Daarnaast staat ook kwaliteit en veiligheid centraal. Zodoende hanteren we strikte normen en procedures om deze waardes te waarborgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Wilt u meer weten of contact met ons opnemen?

Stel gerust uw vraag!

Rovers Transport is dé transportpartner voor al uw goederen. Van een spoedklus waarbij u binnen een paar uur iets geleverd wil hebben, tot aan internationaal transport door heel Europa, wij staan voor u klaar!
Privacy verklaring Algemene voorwaarden
Contactgegevens
Rovers Transport Sittard
info@roverstransport.nl +31 6 13 61 53 29
KVK: 83902082
BTW: NL003888273B15
Doctor Nolenslaan 155
6136GM UNIT 3
Volg ons:
© Rovers Transport 2023 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings
Chat openen
Hoe kunnen wij u helpen?