Transportbedrijf Weert

Transportbedrijf Weert

Op zoek naar een transportbedrijf in Weert? Dan bent u bij Rovers transportbedrijf nabij Weert aan het juiste adres! Ons team richt zich op het veilig en efficiënt vervoeren van uw goederen. Ongeacht of het voor korte of lange afstanden, kleine of grote ladingen is: voor iedere situatie vinden we dé geschikte oplossing. Lees meer over de verschillende diensten van Rovers en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen!

transportbedrijf weert

Waarmee kan transportbedrijf Rovers u van dienst zijn in Weert?

Het professionele team van Rovers staat voor u klaar om een uitgebreid scala aan transportdiensten aan te bieden. Of u nu een particulier bent met een kleine zending, of een bedrijf dat behoefte heeft aan regelmatig transport: ons transport bedrijf in Weert heeft de expertise en capaciteit om aan uw behoeften te voldoen.

iconoir_car-delivery-truck

Transportdienst

Voor het vervoeren van goederen over een langere afstand bieden wij onze transportdienst aan. Dit geldt voor zowel nationaal als internationaal transport. Afhankelijk van de grootte van de lading, stellen we adequate vervoersmiddelen beschikbaar. Het tarief wordt berekend per kilometer.

iconoir_car-delivery-truck

Koeriersdienst

De koerierdienst is ideaal wanneer u goederen op korte of middellange afstanden moet vervoeren. We houden er ook rekening mee wanneer u meerdere tussenstops op de route heeft gepland. Dus wanneer u uw goederen bij een vijftal locaties wilt leveren, regelen wij dat voor u! Het tarief wordt per uur berekend.

iconoir_car-delivery-truck

Spoeddienst

Met spoed uw goederen van A naar B vervoeren? Ook dan staan we voor u klaar met ons spoedtransport! Het team van Rovers transportbedrijf in Weert zorgt dat uw vracht zo snel mogelijk wordt opgehaald en gelijk naar de desbetreffende bestemming wordt gebracht. Als het nodig is, kunnen we al binnen één uur bij u zijn. Dát is pas spoedtransport! Het tarief wordt in dit geval per kilometer berekend.

Tarieven transportbedrijf Weert

Bij Rovers transport bedrijf Weert begrijpen we dat de prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van een transportpartner. Daarom zorgen wij voor transparante prijzen met concurrerende tarieven. Zo blijven wij onze kwalitatieve en betrouwbare dienst leveren en hoeft u niet te zoeken naar de kleine lettertjes. Voor de transportdienst start het met een basistarief van 42 cent per kilometer, bij spoedtransport hanteren we een tarief vanaf 45 cent per uur. Onze koerierdienst wordt per uur berekend, waarbij we een uurtarief vanaf €36,50 hanteren. De exclusieve service die u hiervoor terugkrijgt? Verzekerde goederen, betrouwbare chauffeurs, transport op zondag, etc. Rovers transport bedrijf Weert is dus uw perfecte partner!

Over Rovers Transportbedrijf Weert

Ons transportbedrijf is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige transportdiensten met de focus op klanttevredenheid en betrouwbaarheid. Wij zijn ons ervan bewust dat ieder transportproject een persoonlijke aanpak vereist waarbij wordt gekeken naar op maat gemaakte oplossingen. Door onze jaren aan ervaring en sterke reputatie, kunt u erop vertrouwen dat uw goederen in goede handen terechtkomen. Onze chauffeurs zijn 24/7 beschikbaar, wat betekent dat u iedere dag bij ons terecht kunt op het gebied van transport. Neem gerust contact met ons op als u op zoek bent naar een betrouwbaar, professioneel en voordelig transportbedrijf in Weert, maar ook in de omgeving van Eindhoven en Maastricht. Wij streven ernaar om binnen één uur een offerte te sturen! Contacteer ons via info@rovertransport.nl of bel ons via +31 6 13 61 53 29.

Wilt u meer weten of contact met ons opnemen?

Stel gerust uw vraag!

Rovers Transport is dé transportpartner voor al uw goederen. Van een spoedklus waarbij u binnen een paar uur iets geleverd wil hebben, tot aan internationaal transport door heel Europa, wij staan voor u klaar!
Privacy verklaring Algemene voorwaarden
Contactgegevens
Rovers Transport Sittard
info@roverstransport.nl +31 6 13 61 53 29
KVK: 83902082
BTW: NL003888273B15
Doctor Nolenslaan 155
6136GM UNIT 3
Volg ons:
© Rovers Transport 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings
Chat openen
Hoe kunnen wij u helpen?