Transportbedrijf Maastricht

Transportbedrijf Maastricht

Als u goederen wil laten vervoeren is een transportbedrijf de ideale oplossing voor u. Rovers Transport staat als transportbedrijf ook in Maastricht voor u klaar. Met onze verschillende diensten kunnen we altijd de juiste oplossing bieden voor het vervoeren van uw goederen. Ongeacht waar ze naartoe moeten. En dankzij onze uitgebreide kennis van de sector weten wij precies hoe het werkt en wat de ideale oplossing is voor elk transport.

transportbedrijf maastricht
transportbedrijf maastricht

Waarom kiezen voor Rovers Transport als transportbedrijf nabij Maastricht?

Bij Rovers Transport denken we graag met u mee. Elke klant is anders, daarom bespreken we graag alle mogelijkheden persoonlijk met u. Dan weet u precies waar u aan toe bent en kunnen we garanderen dat we de beste oplossing bieden. Bij Rovers Transport geloven we dat elke zending uniek is en behandelen we deze ook als zodanig. Onze transportoplossingen zijn daarom altijd af te stemmen op uw specifieke behoeften. Daarbij staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. We zorgen dat onze logistiek zo efficiënt mogelijk gebeurt en we het juiste vervoermiddel inzetten. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is daarnaast erg belangrijk voor ons als transportbedrijf in Maastricht.

Onze diensten als transportbedrijf bij Maastricht

We bieden een drietal diensten aan waarmee we uw goederen op de juiste manier kunnen vervoeren. Afhankelijk van uw situatie kunt u gebruikmaken van onze transportdienst, koerierdienst of spoedtransport. Hieronder leggen we u graag uit wat het verschil is tussen de diensten. U zult zien dat we u als transportbedrijf in Maastricht kunnen helpen met al uw goederen.

iconoir_car-delivery-truck

Transportdienst

Voor het vervoer van goederen over een langere afstand, zowel nationaal als internationaal, kunt u kiezen voor onze transportdienst. Hierbij zijn een aantal verschillende wagens beschikbaar, afhankelijk van de hoeveelheid goederen die u wilt laten vervoeren. We kijken graag met u mee om te zorgen dat we de juiste wagen hebben. Zo kunnen al uw goederen in één keer worden vervoerd en hoeft er niet onnodig vaker gereden te worden. Dat is wel zo efficiënt. Bij deze dienst hanteren we tarieven per kilometer, beginnend vanaf €0,42.

iconoir_car-delivery-truck

Koeriersdienst

De koerierdienst is de meest ideale dienst als u meerdere pakketten heeft die u op verschillende adressen geleverd wilt hebben. Met de mogelijkheid om wel 200 stops per dag te maken is onze koerierdienst klaar voor al uw vervoerswensen. Daarbij komt dat we 7 dagen per week leveren, dus wanneer u ook pakketten bezorgd wil hebben, wij regelen het. Bij deze dienst hanteren we tarieven per uur, vanaf €36,50.

iconoir_car-delivery-truck

Spoeddienst

Soms heeft u een pakketje dat het liefst gisteren nog verstuurd had moeten worden. Gelukkig is er dan onze spoedtransport dienst. Middels deze dienst kunt u namelijk al binnen een paar uur uw pakket laten ophalen en bezorgen. Dus kan uw levering écht niet wachten, kies dan voor ons spoedtransport! Dan doen wij er alles aan om de zending zo snel en efficiënt mogelijk voor u te regelen. Bij deze dienst hanteren we tarieven per kilometer, beginnend vanaf €0,45.

Verzekerde lading bij Rovers als transportbedrijf in Maastricht en omgeving

We begrijpen dat u misschien denkt dat een transportbedrijf nabij Maastricht niet meteen zomaar te vertrouwen is met uw goederen. Toch kunnen we u garanderen dat al ons transport zo veilig mogelijk gebeurt. Wij gaan namelijk veilig en verantwoord met uw goederen om. Daarnaast zijn al uw goederen continu verzekerd tijdens transport. U kunt dus volledig op ons vertrouwen.

Meer informatie? Neem contact met ons op! Ook wanneer u een transportbedrijf in Heerlen, Venlo en omgeving zoekt.

Wilt u meer weten of contact met ons opnemen?

Stel gerust uw vraag!

Rovers Transport is dé transportpartner voor al uw goederen. Van een spoedklus waarbij u binnen een paar uur iets geleverd wil hebben, tot aan internationaal transport door heel Europa, wij staan voor u klaar!
Privacy verklaring Algemene voorwaarden
Contactgegevens
Rovers Transport Sittard
info@roverstransport.nl +31 6 13 61 53 29
KVK: 83902082
BTW: NL003888273B15
Doctor Nolenslaan 155
6136GM UNIT 3
Volg ons:
© Rovers Transport 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings
Chat openen
Hoe kunnen wij u helpen?