Transportbedrijf Kerkrade

Transportbedrijf Kerkrade

Bent u op zoek naar een transportbedrijf in Kerkrade en omgeving? Dan bent u bij Rovers Transport aan het juiste adres. Wij richten ons op het vervoeren van goederen. Rovers Transport heeft de juiste kennis van de vervoerssector en wij kunnen u daardoor uitstekend van dienst zijn. Ook begrijpen we dat elke zending uniek is, daarom leveren wij maatwerk. Wilt u meer weten over een transportbedrijf in Kerkrade en omgeving? Lees dan verder!

transportbedrijf kerkrade

Op zoek naar een transportbedrijf in Kerkrade?

Voor een betrouwbare en professionele partner voor transport, moet u bij Rovers Transport zijn. Rovers Transportbedrijf nabij Kerkrade heeft veel ervaring op het gebied van transport. Een ervaren team voorziet u van de best mogelijke oplossingen. Wij beschikken over een modern wagenpark, waarmee we uw goederen snel en efficiënt vervoeren naar de gewenste locatie. Alle goederen die geleverd worden door ons transport zijn te allen tijde verzekerd.

Transportdienst

Als u behoefte heeft aan het vervoer van goederen over lange afstanden, dan is onze transportdienst de perfecte keuze. We beschikken over diverse voertuigen die aangepast kunnen worden aan de hoeveelheid goederen die u wilt vervoeren. Op die manier zorgen we ervoor dat al uw goederen in één keer worden vervoerd.

Onze tarieven

De tarieven bij Rovers Transport beginnen al vanaf € 0,42/km. Wij berekenen onze tarieven per kilometer. Dit zorgt ervoor dat u niet meer betaalt dan nodig. Daarbij leveren we onze diensten 24/7 en dus zelfs op zondag. Wij bezitten een NIWO vergunning en rijden uitsluitend met verzekerd vervoer.

Wij bezorgen uw pakket
veilig en snel

Duurzaamheid bij Rovers Transportbedrijf rondom Kerkrade

We leveren optimale logistiek. Daardoor kunnen wij ervoor zorgen dat we onze CO2-uitstoot verminderen. Daarnaast stemmen wij het vervoersmiddel af op uw wensen, zodat wij niet met onnodig grote voertuigen rijden. Tevens doen we aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dat  betekent dat wij oog hebben voor onze werknemers en we eraan werken zo duurzaam en eerlijk mogelijk te ondernemen.

Over Rovers Transportbedrijf Kerkrade

Heeft u een vraag over ons als transportbedrijf in Kerkrade, Heerlen of toch Weert? Of over een van onze diensten? Stuur ons dan gerust een bericht, wij helpen u graag! U kunt contact met ons opnemen via info@roverstransport.nl of door te bellen naar +31613615329.

transportbedrijf kerkrade

De voordelen op een rijtje

Indien u op zoek bent naar een transportbedrijf rondom Kerkrade, dan kunnen wij u verder helpen! Aan het kiezen voor Rovers Transport zitten namelijk vele voordelen verbonden, waaronder:

Wilt u meer weten of contact met ons opnemen?

Stel gerust uw vraag!

Rovers Transport is dé transportpartner voor al uw goederen. Van een spoedklus waarbij u binnen een paar uur iets geleverd wil hebben, tot aan internationaal transport door heel Europa, wij staan voor u klaar!
Privacy verklaring Algemene voorwaarden
Contactgegevens
Rovers Transport Sittard
info@roverstransport.nl +31 6 13 61 53 29
KVK: 83902082
BTW: NL003888273B15
Doctor Nolenslaan 155
6136GM UNIT 3
Volg ons:
© Rovers Transport 2023 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings
Chat openen
Hoe kunnen wij u helpen?