Transportbedrijf Heerlen

Transportbedrijf Heerlen

Bent u op zoek naar een professioneel transportbedrijf in Heerlen en omgeving? Zoek dan niet verder! Rovers Transport staat voor u klaar om uw logistieke uitdagingen aan te pakken en u te voorzien van efficiënte en betrouwbare transportoplossingen. Met onze jarenlange ervaring en een toegewijd team van experts zijn we de ideale partner voor al uw transportbehoeften.

transportbedrijf heerlen

Onze diensten als transportbedrijf nabij Heerlen

Als ervaringsdeskundige in deze sector weten wij dat onze klanten bepaalde behoeftes hebben. Op basis hiervan hebben wij de diensten bepaald die we leveren aan u. Het vervoeren van vracht of goederen lijkt een eentonige, simpele taak, maar elke opdracht van een klant heeft net een andere insteek. Bij Rovers Transport weten wij dat elke klant verschillende behoeftes heeft. Daarom hebben wij drie verschillende diensten die we leveren aan de klant. Dit zijn de spoedtransport, koerierdienst en de transportdienst.

iconoir_car-delivery-truck

Transportdienst

Op het moment dat u veel goederen in een keer over een lange afstand wilt verplaatsen, dan is onze transportdienst het beste om te gebruiken. Afhankelijk van de hoeveelheid goederen leveren we met vervoer variërend van een klein busje tot aan een bakwagen. Wilt u vracht naar het buitenland vervoeren? Dat kan ook met onze transportdienst! We proberen ervoor te zorgen dat we al uw goederen in één rit naar de desbetreffende locatie kunnen vervoeren. Hierdoor zorgen we ervoor dat de goederen voor u zo efficiënt mogelijk en met minimale kosten vervoerd worden.

iconoir_car-delivery-truck

Koeriersdienst

Deze dienst past perfect bij u als er vracht op meerdere locaties geleverd moet worden. Wij leveren de goederen met een vervoer van een bestelauto tot aan een sprinter. Als u gebruikmaakt van deze dienst, kunnen wij pakketjes afgeven op wel 200 locaties per dag. Als transportbedrijf nabij Heerlen willen wij natuurlijk aan al uw wensen voldoen. Onze koerierdienst is een van de manieren om perfect aan te sluiten op de behoeften van de klant.

iconoir_car-delivery-truck

Spoeddienst

Als transportbedrijf nabij Heerlen weten wij dat er af en toe last minute vracht moet worden vervoerd. Gelukkig hebben wij als transportbedrijf hierop ingespeeld. Als u contact opneemt en aangeeft dat de goederen zo snel mogelijk vervoerd moeten worden, dan zullen wij hier meteen mee aan de slag gaan. We maken meteen een plan van aanpak en gaan proberen de goederen zo snel mogelijk op te halen. In samenspraak met u stemmen wij de juiste wagen voor het vervoer af. Dit hangt natuurlijk af van de hoeveelheid vracht die u wilt vervoeren.

De tarieven als transportbedrijf nabij Heerlen

Bij de transportdienst en het spoedtransport rekenen we een tarief per kilometer. Dit varieert tussen de 42 en 80 cent per kilometer. Al ons vervoer is verzekerd. U kunt ook nog stadsrit tarieven aanvragen en we leveren zelfs 24/7, dus ook op zondagen. Daarnaast hebben we een NIWO vergunning.

Voor de koerierdienst rekenen we een tarief vanaf €36,50 per uur. Hierbij leveren we goederen tot 1000 kg. Ook dit vervoer is verzekerd en rijden we 24/7.

Over Rovers Transportbedrijf Heerlen

Onze missie is om transportoplossingen van de hoogste kwaliteit te bieden. Dit doen we op basis van de specifieke behoeften en wensen van onze klanten. We begrijpen dat efficiëntie, betrouwbaarheid en flexibiliteit essentieel zijn in de logistieke sector. Daarom streven we ernaar om altijd aan deze verwachtingen te voldoen. Dus als u op zoek bent naar een transportbedrijf nabij Heerlen, zoek dan niet verder en kies voor Rovers Transport! Wij staan u ook graag bij in bijvoorbeeld Weert en Maastricht.

Wilt u meer weten of contact met ons opnemen?

Stel gerust uw vraag!

Rovers Transport is dé transportpartner voor al uw goederen. Van een spoedklus waarbij u binnen een paar uur iets geleverd wil hebben, tot aan internationaal transport door heel Europa, wij staan voor u klaar!
Privacy verklaring Algemene voorwaarden
Contactgegevens
Rovers Transport Sittard
info@roverstransport.nl +31 6 13 61 53 29
KVK: 83902082
BTW: NL003888273B15
Doctor Nolenslaan 155
6136GM UNIT 3
Volg ons:
© Rovers Transport 2023 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings
Chat openen
Hoe kunnen wij u helpen?