Transportbedrijf Eindhoven

Transportbedrijf Eindhoven

Als u op zoek bent naar een transportbedrijf nabij Eindhoven dan bent u bij Rovers Transport aan het juiste adres! Uw betrouwbare partner voor transport in en rondom Eindhoven. Als transportbedrijf bieden we in Eindhoven en omgeving verschillende diensten aan op het gebied van transport en logistiek. Of u nu een kleine zending wilt laten bezorgen of een grote lading wilt vervoeren, wij staan voor u klaar!

Op zoek naar een transport bedrijf in Eindhoven?

Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de wensen en behoeftes van onze klanten, hebben we drie diensten die we aanbieden als transport bedrijf in Eindhoven en omgeving. Daarnaast is elke dienst geschikt voor een andere situatie, zodat we aan al uw wensen en behoeften kunnen voldoen.

iconoir_car-delivery-truck

Transportdienst

Als u goederen wilt laten vervoeren over een lange afstand, dan sluit onze transportdienst hier perfect op aan. Of u nu goederen op nationaal of internationaal niveau wilt vervoeren, het kan allebei! Afhankelijk van het aantal goederen dat u wilt vervoeren, hebben we verschillende maten wagens beschikbaar. Het tarief voor deze dienst wordt berekend per kilometer

iconoir_car-delivery-truck

Koeriersdienst

Kies voor onze koeriersdienst voor het vervoer van goederen voor een korte of middellange afstand. Het grote voordeel bij deze dienst is dat we ook rekening houden met eventuele tussenstops. Dus als u bepaalde goederen over 3 locaties geleverd wilt hebben, dan is dat geen probleem. Zodra u op korte tot middellange afstand over meerdere locaties goederen wilt vervoeren dan past deze optie het beste bij u. Bij deze dienst wordt de prijs per uur berekend.

iconoir_car-delivery-truck

Spoeddienst

Spoeddienst past perfect bij bijvoorbeeld een onverwachte vracht. In deze situatie gaan we ervoor zorgen dat de vracht zo snel mogelijk wordt opgehaald en meteen naar de desbetreffende locatie wordt vervoerd. Het tarief berekenen we per afgelegde kilometer.

Onze tarieven als transport bedrijf bij Eindhoven

Wij werken met verschillende tariefmodellen, waaronder een tarief per kilometer en een tarief per uur. Om die reden kunt u precies zien waar u aan toe bent en voorkomt u verrassingen achteraf. Bovendien denken wij graag met u mee om een oplossing op maat te bieden die past bij uw specifieke transportbehoeften.

Voor de transportdienst starten we met een basistarief van 42 cent per kilometer, bij de spoeddienst hanteren we een tarief vanaf 45 cent per uur. Onze koeriersdienst start vanaf 36,50 euro per uur. Voor deze tarieven gelden allemaal de volgende zaken: er wordt 24/7 gereden, zelfs op zondag en het vervoer is volledig verzekerd. Vraag een offerte aan zodat u de precieze prijs weet. Als u op zoek bent naar een voordelig transportbedrijf in Eindhoven dan is Rovers Transport de perfecte partner voor u!

Over Rovers Transport

Bij Rovers Transport staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij beschikken over goed opgeleid personeel, dat gemotiveerd is om u te helpen. Wij zijn in staat om snel en efficiënt te werken. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en beschikken wij over de benodigde vergunningen en certificaten om onze diensten veilig en betrouwbaar aan te bieden. Als transport bedrijf zijn we actief in Eindhoven en ook erg bekend met de omgeving, We weten dus precies wat de beste route is om uw goederen te vervoeren.
Dus bent u op zoek naar een betrouwbaar, professioneel en voordelig transportbedrijf bij Eindhoven, maar ook omgeving zoals Venlo, Weert en Maastricht? Wacht niet lang en kies voor Rovers Transport!

Neem contact op via ons contactformulier. Daarnaast kunt u ons ook contacteren via info@rovertransport.nl of bel ons via +31 6 13 61 53 29.

Wilt u meer weten of contact met ons opnemen?

Stel gerust uw vraag!

Rovers Transport is dé transportpartner voor al uw goederen. Van een spoedklus waarbij u binnen een paar uur iets geleverd wil hebben, tot aan internationaal transport door heel Europa, wij staan voor u klaar!
Privacy verklaring Algemene voorwaarden
Contactgegevens
Rovers Transport Sittard
info@roverstransport.nl +31 6 13 61 53 29
KVK: 83902082
BTW: NL003888273B15
Doctor Nolenslaan 155
6136GM UNIT 3
Volg ons:
© Rovers Transport 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings
Chat openen
Hoe kunnen wij u helpen?