Spoeddienst

Kiezen voor spoeddienst

Bij Rovers Transport begrijpen we dat sommige zendingen dringend en urgent zijn en dat tijd van essentieel belang is. Daarom bieden we een speciale spoeddienst aan, waarbij we er alles aan doen om uw zendingen zo snel en efficiënt mogelijk te bezorgen. Wij kunnen vaak al binnen 45 min onderweg zijn. Hierbij stemmen we de wagen af op uw wensen. Deze dienst is echt bedoeld voor spoed transport, waarbij de levering niet kan wachten!
Spoed transport vervoer verzekerd
U kunt erop vertrouwen dat al uw goederen die wij vervoeren, altijd verzekerd zijn gedurende het transport van A naar B. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Wij gaan verantwoordelijk om met uw goederen. Uw goederen zijn bij ons dus in goede handen. Onze verzekering dekt daarbij eventuele schade, verlies of diefstal tijdens het transportproces. Of het nu gaat om waardevolle documenten, gevoelige elektronica of kostbare goederen, u kunt erop vertrouwen dat uw zending volledig gedekt is. Met ons verzekerd vervoer kunt u met een gerust hart uw dringende zendingen aan ons toevertrouwen. Bij ons zijn uw goederen namelijk in goede handen.

Snelle en veilige spoed transport oplossingen

Wanneer tijd van essentieel belang is, kunt u rekenen op onze spoedtransport oplossingen. Soms heeft u nou eenmaal omstandigheden waardoor spoedtransport de enige oplossing is. Daarom zorgen we ervoor dat uw zending met de grootst mogelijke snelheid wordt afgeleverd. Snelheid betekent bij Rovers Transport echter niet dat u moet inleveren op andere aspecten van ons vervoer. Naast snel is ons spoed transport namelijk ook uiterst veilig. U hoeft zich dus niet af te vragen of de goederen wel in goede staat aankomen. Veiligheid staat bij ons voorop.
Uw ideale spoedkoerier
Als spoedkoerier staat Rovers Transport voor u klaar om te zorgen voor de juiste aflevering van uw goederen. Wij begrijpen als geen ander dat u soms goederen heeft die simpelweg niet kunnen wachten. Daarom bekijken we graag samen met u de mogelijkheden om u als spoedkoerier op weg te helpen. Letterlijk. We staan 24/7 voor u klaar dus neem nu nog contact met ons op!

Tarieven spoedtransport

Bij Rovers Transport streven we voortdurend naar de meest kosteneffectieve manier om uw goederen op de gewenste locatie te bezorgen. Wij waarborgen dat u niet onnodig veel hoeft te betalen en dat uw goederen snel en veilig bij u worden afgeleverd. Om dit te bewerkstelligen, hanteren wij vaste tarieven per kilometer. Daarin zijn wij heel transparant. Met kleine prijsjes vanaf € 0,38 per kilometer weet u daarbij zeker dat u niet teveel betaalt voor ons spoedtransport. Voor deze prijs is het vervoer volledig verzekerd en kunnen we alle dagen van de week leveren.
Wilt u meer weten of contact met ons opnemen?

Stel gerust uw vraag!

Rovers Transport is dé transportpartner voor al uw goederen. Van een spoedklus waarbij u binnen een paar uur iets geleverd wil hebben, tot aan internationaal transport door heel Europa, wij staan voor u klaar!
Privacy verklaring Algemene voorwaarden
Contactgegevens
Rovers Transport Sittard
info@roverstransport.nl +31 6 13 61 53 29
KVK: 83902082
BTW: NL003888273B15
Doctor Nolenslaan 155
6136GM UNIT 3
Volg ons:
© Rovers Transport 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings
Chat openen
Hoe kunnen wij u helpen?