Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Rovers Transport. Onze missie is om onze klanten de best mogelijke service te bieden, waarbij we altijd streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Rovers Transport heeft veel ervaring in dit vakgebied en een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare en professionele partner voor transport. We hebben ons bedrijf opgebouwd op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice. Ons team van ervaren en toegewijde professionals zet zich in om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hen te voorzien van de best mogelijke transportoplossingen.

Waar staan wij voor?

Wij staan voor kwaliteit, efficiëntie en klantvriendelijkheid. Samen met u zoeken wij naar de best mogelijke oplossing voor het vervoeren van uw goederen. Of het gaat om een grote hoeveelheid of een kleine hoeveelheid goederen, wij zijn uw geschikte transportpartner. Voor ons staat de klant voorop en wij doen er alles aan om de wensen van de klant centraal te stellen. Daar plukt u de vruchten van!

Veelgestelde vragen

Wilt u meer weten of contact met ons opnemen?

Stel gerust uw vraag!

Rovers Transport is dé transportpartner voor al uw goederen. Van een spoedklus waarbij u binnen een paar uur iets geleverd wil hebben, tot aan internationaal transport door heel Europa, wij staan voor u klaar!
Privacy verklaring Algemene voorwaarden
Contactgegevens
Rovers Transport Sittard
info@roverstransport.nl +31 6 13 61 53 29
KVK: 83902082
BTW: NL003888273B15
Doctor Nolenslaan 155
6136GM UNIT 3
Volg ons:
© Rovers Transport 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings
Chat openen
Hoe kunnen wij u helpen?