Koeriersdienst particulier

Koeriersdienst particulier

Bent u op zoek naar een efficiënte en betrouwbare koeriersdienst voor particulieren? Zoek niet verder! Bij Rovers Transport begrijpen we dat particulieren ook behoefte hebben aan snelle en zorgvuldige leveringen van pakketten en goederen. Of het nu gaat om een belangrijk document, een verrassingscadeau of een pakket dat u heeft verkocht, wij staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw zending veilig en op tijd op de juiste bestemming aankomt.

Wat is een koeriersdienst voor particulier?

Een koerier zorgt ervoor dat een pakket, product, document of iets anders wordt opgehaald en afgeleverd op een afgesproken locatie. U bepaalt zelf de locatie en het tijdstip. Meestal kunt u een koeriersdienst alleen inschakelen als u iets wilt vervoeren voor een bedrijf, maar bij Rovers Transport is de koerierdienst voor particulier ook beschikbaar. Wij willen het zowel voor bedrijven als particulieren mogelijk maken om onze diensten te gebruiken. Zeker als u zelf veel spullen wilt vervoeren is het onhandig om dit zelf te doen. En het kan ook niet heel veilig zijn als u heel veel via de post opstuurt. Bij Rovers Transport herkennen wij dit probleem en willen we hier een goede oplossing voor geven. Als u gebruikmaakt van onze koeriersdienst als particulier is uw vracht verzekerd, wordt het op tijd geleverd en besparen we u veel tijd en moeite.

Koeriersdienst als particulier bij Rovers transport

Bij Rovers Transport begrijpen we dat u als particulier ook gebruik wilt maken van een transportbedrijf. Onze koeriersdienst die als particulier gebruikt kan worden biedt een vlekkeloze ervaring. We zijn er trots op dat we bekend staan om onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en klantgerichtheid. Vertrouw op Rovers Transport voor al uw particuliere koeriersbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de uitstekende service die we te bieden hebben!

Spoeddienst

De spoeddienst is perfect als u op korte termijn goederen moet verplaatsen naar een bepaalde locatie. Op het moment dat u ons contacteert om gebruik te maken van de spoeddienst, dan zullen we meteen aan de slag gaan. We zorgen er dan voor dat de goederen binnen enkele uren zijn opgehaald en onderweg zijn naar de juiste locatie.

Transportdienst

Als u goederen wilt vervoeren over een lange afstand, dan kunt u het beste gebruikmaken van onze transportdienst. Via deze dienst kunt u over lange afstanden een grote hoeveelheid vracht verplaatsen. Bij de transportdienst is het ook mogelijk om goederen te vervoeren naar het buitenland. Het vervoermiddel waar we hier gebruik van maken zal meestal een bakwagen zijn door de grote hoeveelheid vracht.

Onze koeriersdienst voor een particulier

Onze koeriersdienst voor particulier is erg handig als u goederen moet vervoeren over korte tot middellange afstand. Bij onze koeriersdienst is er ook de mogelijkheid om de goederen over meerdere stops af te leveren. Wij kunnen tot wel 200 stops per dag leveren! Dus als u goederen wilt leveren aan meerdere mensen, dan is de koeriersdienst perfect voor u. Bij Rovers Transport proberen we zoveel mogelijk met u mee te denken. Daarnaast hebben we verschillende soorten bestelwagens beschikbaar. Dit gaat van gewone bestelbusjes tot aan bakwagens. Welk soort vervoermiddel wij gebruiken om uw goederen te leveren hangt natuurlijk af van de hoeveelheid vracht die verplaatst moet worden.

Andere diensten dan de koeriersdienst voor particulier

Naast onze koeriersdienst voor particulier biedt Rovers Transport ook nog twee andere diensten aan voor haar klanten. Dit zijn de transportdienst en de spoeddienst.

Wilt u meer weten of contact met ons opnemen?

Stel gerust uw vraag!

Rovers Transport is dé transportpartner voor al uw goederen. Van een spoedklus waarbij u binnen een paar uur iets geleverd wil hebben, tot aan internationaal transport door heel Europa, wij staan voor u klaar!
Privacy verklaring Algemene voorwaarden
Contactgegevens
Rovers Transport Sittard
info@roverstransport.nl +31 6 13 61 53 29
KVK: 83902082
BTW: NL003888273B15
Doctor Nolenslaan 155
6136GM UNIT 3
Volg ons:
© Rovers Transport 2023 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings
Chat openen
Hoe kunnen wij u helpen?