Koerierdienst

Indien u op zoek bent naar een transportbedrijf dat een koerierdienst levert, bent u bij Rovers Transport op de juiste plek! U kunt voor verschillende doeleinden een koerierdienst inschakelen. Denk aan dringende pakketten, belangrijke documenten of waardevolle goederen. Onze chauffeurs leveren deze zendingen met ervaring en toewijding af.

Kiezen voor koerierdienst

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat onze diensten goed aansluiten op uw wensen. Heeft u pakketten die op verschillende adressen afgeleverd dienen te worden? Dan is onze koerier dienst de juiste keuze voor u. Wij kunnen tot wel 200 stops per dag maken als het nodig is. Daarnaast zijn we elke dag beschikbaar, zelfs op zondag.

Wat betreft het vervoermiddel stemmen we dit af op het aantal goederen dat u geleverd wilt hebben. Of u nu een kleine bestelauto nodig heeft voor enkele pakketten of een grotere sprinter voor meer omvangrijke zendingen, onze koerier dienst heeft verschillende voertuigen tot haar beschikking om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Verzekerd vervoer

Wij verzekeren alle goederen die wij transporteren van A naar B. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw goederen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw goederen op een veilige en verantwoorde manier behandelen.

De voordelen van onze koerierdienst

Indien u kiest voor de koeriers dienst van Rovers Transport zitten er vele voordelen aan. Denk hierbij aan betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit. Met onze koerierdienst kunt u rekenen op snelle afhandeling en levering, zodat uw zendingen op tijd aankomen. Onze ervaren koeriers zijn goed opgeleid en hebben een uitstekende kennis van routes. Bovendien bieden we flexibele opties om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu eenmalige zendingen of regelmatige leveringen wilt inplannen, onze koeriersdienst kan zich aanpassen aan uw schema en vereisten. We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen voor uw transportbehoeften.

Door het efficiënt organiseren van onze logistiek streven we ernaar om onze CO₂-uitstoot te verminderen. We begrijpen het belang van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in de transportsector. Rovers Transport draagt een steentje bij aan een beter milieu!

Tarieven

Bij Rovers Transport streven wij er voortdurend naar om uw goederen met onze koerierdienst op de meest kostenefficiënte manier naar de juiste bestemming te vervoeren. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat u niet onnodig veel geld uitgeeft. Daarbij garanderen we dat uw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming aankomen. Onze tarieven voor de prijs per kilometer en per uur zijn vastgesteld. Ook benieuwd hoe wij u kunnen helpen met onze transportdienst? Lees dan hier verder voor meer informatie.

Wilt u meer weten of contact met ons opnemen?

Stel gerust uw vraag!

Rovers Transport is dé transportpartner voor al uw goederen. Van een spoedklus waarbij u binnen een paar uur iets geleverd wil hebben, tot aan internationaal transport door heel Europa, wij staan voor u klaar!
Privacy verklaring Algemene voorwaarden
Contactgegevens
Rovers Transport Sittard
info@roverstransport.nl +31 6 13 61 53 29
KVK: 83902082
BTW: NL003888273B15
Doctor Nolenslaan 155
6136GM UNIT 3
Volg ons:
© Rovers Transport 2023 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings
Chat openen
Hoe kunnen wij u helpen?