Diensten

Welke diensten bieden wij aan?

Bij Rovers Transport bieden we drie verschillende diensten aan: transportdienst, koeriersdienst en spoeddienst. Elke dienst is geschikt voor een andere situatie, zodat we kunnen voldoen aan al uw behoeftes op het gebied van transport.
iconoir_car-delivery-truck

Transportdienst

Wilt u goederen vervoeren over een lange afstand? Dan is de transportdienst een perfecte keuze. Dit kan op nationaal, maar ook op internationaal niveau. Wij hebben allerlei verschillende wagens ter beschikking, afhankelijk van de hoeveelheid goederen die u wilt vervoeren. Zo kunnen we ervoor zorgen dat al uw goederen in één keer vervoerd kunnen worden.
Lange afstanden, ook internationaal
Vervoer t/m bakwagen
Berekend per kilometer
iconoir_car-delivery-truck

Koeriersdienst

Als u goederen heeft die over een korte tot middellange afstand vervoerd moeten worden, dan sluit onze koeriersdienst hier heel goed op aan. Wij beschikken over de juiste wagens. Hierbij wordt gekeken naar het aantal stops. Als u bijvoorbeeld 10 dezelfde pakketten op 10 verschillende adressen wil laten leveren, is de koeriersdienst hier heel geschikt voor.
Korte en middellange afstand
Vervoer van bestelauto tot en met bakwagen
Berekend per uur
iconoir_car-delivery-truck

Spoeddienst

Heeft u goederen die snel vervoerd moeten worden? Dan is de spoeddienst de juiste keuze voor u. We gaan meteen aan de slag om ervoor te zorgen dat de goederen zo snel mogelijk op worden gehaald, ingeladen worden en worden vervoerd naar de locatie waar u de goederen graag wil hebben. Dit kan vaak zelfs al binnen een paar uur.
Super snel geleverd
Vervoersmiddel afhankelijk van de situatie
Berekend per kilometer

Wij bezorgen uw pakket
veilig en snel

Welke dienst past bij u?

Bij elke situatie past een andere dienst. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid goederen die u wenst te transporteren en de afstand die hiervoor afgelegd dient te worden.

Toch kan het zijn dat u niet precies weet welke dienst het beste past bij uw situatie, aangezien elke situatie anders is. Neem in dat geval gerust contact met ons op. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing voor het vervoeren van uw goederen!
Wilt u meer weten of contact met ons opnemen?

Stel gerust uw vraag!

Rovers Transport is dé transportpartner voor al uw goederen. Van een spoedklus waarbij u binnen een paar uur iets geleverd wil hebben, tot aan internationaal transport door heel Europa, wij staan voor u klaar!
Privacy verklaring Algemene voorwaarden
Contactgegevens
Rovers Transport Sittard
info@roverstransport.nl +31 6 13 61 53 29
KVK: 83902082
BTW: NL003888273B15
Doctor Nolenslaan 155
6136GM UNIT 3
Volg ons:
© Rovers Transport 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings
Chat openen
Hoe kunnen wij u helpen?